Oslabené „C“ družstvo padlo v Čeložnicích

V sobotu jsme odehráli druhé kolo okresního přeboru. K zápasu v Čeložnicích jsme odjížděli v oslabené sestavě, kdy nám z různých důvodů chyběli hned tři hráči. Ještě před utkáním nám někteří předpovídali jasný debakl, a to i z toho důvodu, že jsme byli nuceni nastoupit pouze ve třech. Konečný stav 11:7 pro Čeložnice je nakonec celkem lichotivý výsledek.

Okresní přebor(28.9.2024)

SKST Čeložnice „A“ – TJ Sokol Kyjov „C“ 11:7


TJ Sokol Kyjov „C“: Tureček 3,5; Šikuta 1,5; Jakubčík 2

TJ SKST Čeložnice „A“:  Kalod, Pantlík, Kojecký, Balousová


Čtyřhru jsme s Tomem celkem v pohodě zvládli, když jsme porazili Kojeckého s Balousovou. V singlech podal asi svůj životní výkon Tom, který v prvním zápase málem porazil vynikajícího Kaloda. Zápas dotáhl do pěti setů a chybělo opravdu málo k senzaci tohoto víkendu. Potom už byl ale bezchybný a Pantlíka s Kojeckým přejel úplně v pohodě. Nejvíc problémů mě trochu překvapivě s Balousovou. Zápas nakonec zvládl, a to se počítá.

Franta dokázal zdolat dva soupeře, a zvláště vítězství nad Pantlíkem má svoji hodnotu. Na to, že nedržel pálku tři měsíce v ruce to byl super výkon. Nejhůř jsem zahrál já, když jsem družstvu přispěl pouze 1,5 bodem. Moje výkonost jde zápas od zápasu dolů. Na chemiky v družstvu Čeložnic jsem tradičně neměl a Kojecký mě úplně v pohodě rozstřílel.

Příští týden máme volno a za čtrnáct dnů hrajeme na půdě jednoho z favoritů soutěže Veselí nad Moravou. Doufám, že odjedeme aspoň v plné sestavě.

Závislý zpravodaj MŠ